Waar ben ik mee bezig?

Crowdfunding gestart!

Crowdfunding voor Aspen Music Festival and School 2018

lees meer >>

Crowdfunding gestart!

Dag lieve mensen,

 

Een paar dagen geleden ben ik begonnen met een crowdfundingsproject. Super spannend! Ik ben namelijk deze zomer aangenomen voor de prestigieuze Aspen Music School and Festival. Een zeer bijzondere kans, waar ik veel van kan leren op muzikaal, creatief/artistiek en sociaal gebied. Denkt u aan: het geven van concerten, het participeren aan masterclasses, het ontmoeten van zeer goede musici en het opdoen van heel veel inspiratie. Zoals u misschien al kan bedenken, een maand Amerika is heeft ook een prijskaartje. Denk aan reiskosten, lesgeld, verblijfskosten en eten. Mede door uw donatie, helpt u mij om naar Aspen te komen!

Hierbij de link: voordekunst - Yang Yang Cai

Helpt u mij een stapje dichterbij mijn droom?

 

Eeuwige dank en veel liefs,

Yang Yang

 

 

Classic Young Masters Award

lees meer >>

Classic Young Masters Award

Op 17 november heb ik de Meesterproef in De Doelen gespeeld. Dit was een erg mooie ervaring en ik ben erg blij met de Classic Young Masters Award die ik heb gewonnen! Dit houdt o.a. een individueel begeleidingstraject die mij zal helpen mijn dromen te realiseren. Dank jullie wel!

Opname in het Concertgebouw met Young Classicals

lees meer >>

Opname in het Concertgebouw met Young Classicals

Afgelopen september heb ik met Young Classicals een opname gemaakt in het Concertgebouw. Dit vond ik super leuk en ik ben erg blij om het resultaat met jullie te kunnen delen. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Hierbij de linkjes:

A Session With Yang Yang Cai & Get-To-Know Yang Yang Cai

Nieuwe website online!

lees meer >>

Nieuwe website online!

Welkom op mijn nieuwe website! Hier hou ik u graag op de hoogte van mijn concerten en bezigheden. Liefs, YY

Visual